Make-up

Druk ? Tips om je in 5 minuten op te maken

Lotte418 views
Stilllookinggood.nl

Toegeven: zoals Keira Knightley willen we er allemaal wel uitzien. Als dit mogelijk is binnen 5 minuten, nou graag… Maar schoonheid is vaak een kwestie van plannen. Want als drukbezette vrouw, moeder of zakenpartner stap je niet zomaar de straat op. Je wast je haar op gezette tijden, lakt je nagels voor een hele week en doet beautytreatments in de avonduren. Met de vijf minuten-look ben je in no time klaar om te gaan en zie je er ook op drukke dagen mooi verzorgd uit.

Tijd voor een uitgebreide make-uplook is er op een drukke ochtend niet, dus kies voor een snelle beautyroutine en creëer een natuurlijke look. In maar vijf minuten kun je met de juiste tools en make-upproducten een net zo zakelijke en stralende uitstraling als Keira creëren.

Dit heb je nodig:

  1. Een vloeibare concealer
  2. Een getinte dagcrème of foundation met foundationkwast
  3. Een perzikkleurige blush met blushkwast
  4. Een zwarte mascara
  5. Een beige- of koraalroze lipstick

Minuut 1: Breng na een dagcrème een concealer aan rond de ogen en klop deze met de ringvinger in. Ogen krijgen direct een frisse en open uitstraling.

Minuut 2: Met een getinte dagcrème of foundation maak je de huid egaal. Breng een klein beetje op de hand aan en strijk het met een foundationkwast over alleen rode of oneffen plekjes en rond de neus. Smeer altijd naar buiten. Zo kun je de crème goed blenden met de huid en voorkom je randen.

Minuut 3: Strijk met een blushkwast over een perzikroze (crème)blush en zet het met draaiende bewegingen subtiel aan op de appeltjes van je wangen. Strijk richting de slapen.

Minuut 4: Doe maar één laagje zwarte mascara op om je blik te openen. Een tweede laag kan eventueel nog onderweg of op werk worden aangebracht.

Minuut 5: Een beige- of koraalroze lipstick zorgt in één keer voor een frisse uitstraling. Breng deze met de vingertoppen of een lippenseel aan. Nu ben je klaar om te gaan!

 

Hello Flawless Oxygen Wow Brightening Make-up is een vloeibare foundation met SPF 25 en geeft een natuurlijke dekking en een licht glansje, Benefit (€ 37,50).

 

Chubby in the Nude Foundation Stick is een verzorgende crèmefoundation in stickvorm die je thuis of onderweg makkelijk aanstipt en in de huid blend, Clinique (€ 30,-).

Met een platte foundationkwast krijg je een mooi streeploos resultaat, Etos (€ 4,99).

 

Bron: Vrouw van de Telegraaf

Leave a Response